Een avondje uit is voor de meeste mensen een perfecte manier om even te ontspannen. Je bent in de gezelligheid en je hoeft even niet na te denken over de verplichtingen van de alledaagse dag. De borrel staat al klaar, het enige wat je nog hoeft te doen is een goede outfit te kiezen. Nu is dit voor de meeste mensen toch makkelijker gezegd dan gedaan. Waar je van te voren zoiets hebt: ik verzin wel iets, denk je op het moment zelf: wat moet ik nu? Een grote aanrader is om iets te kiezen waar je omheen werkt, een soort centraal kledingstuk. Sneakers zijn hier perfect voor omdat ze al uniek op zichzelf zijn en het is hartstikke leuk om te kijken wat er het beste past bij de sneakers voor het moment zelf. De vraag is natuurlijk hoe je de sneakers het beste kan combineren en om je op ideeën te brengen zijn hier een paar leuke opties!

Spijkerbroek

Als je opzoek bent naar een meer sportievere look dan zijn sneakers bij voorbaat al een hele goede start. Maar met een spijkerbroek maak je het al helemaal af. Je hebt veel verschillende spijkerbroeken en om de sneakers een beetje goed uit te laten komen is het wel leuk als de sneakers ook goed zichtbaar is. Veja dames hebben sneakers die wel de moeite waard zijn om ook echt even te laten zien! In de zomer kun je er voor kiezen de spijkerbroek net een beetje op te rollen zodat er wat enkel te zien is boven de sneaker. Hierdoor krijg je het ook minder snel warm en het ziet er supervlot uit. Dit geldt overigens voor mannen én voor vrouwen!

Pantalon

Omdat de sneakers zo populair zijn kun je ze bijna overal mee combineren, en nu ook met een pantalon. Waar dat eerst misschien een beetje uit de toon zou vallen, maar het je nu juist extra stijlvol. Met veja heren sneakers val je echt op als je een stralend paar hebt onder je pantalon. En het meest ideale van deze combinatie is dat het geschikt is voor een wat chiquer evenement, maar ook voor een feestje. Dat komt omdat de sneaker de outfit heel toegankelijk maakt maar niet snel ongepast of te casual. Hierdoor is het de perfecte combinatie voor een evenement waarbij je wel netjes gekleed wilt zijn maar niet op het feestje zelf erachter wilt komen dat je eigenlijk overdressed bent.

Geef een reactie