Is je houten hekwerk winter niet goed doorgekomen? Ben je verhuisd en wil je graag een houten hekwerk om je balkon of je voortuin? Dan wordt het tijd om eens te kijken op de site van Nobelhout. Nobelhout is een houtleverancier die ook aan particulieren levert. Je kunt hier van alles kopen. Van een nieuw houten hekwerk tot houten vlonders voor om je vijver, maar ook schuttingen en speeltoestellen. Natuurlijk kun je hier ook verschillende soorten houte palen en planken bestellen. Je hoeft er niet eens de deur voor uit. Je bestelt alles gemakkelijk online en het afleveren gebeurt gewoon bij jou thuis. Dat is wel zo gemakkelijk.

Dankzij Nobelhout heb je snel alles voor de tuin in huis

Het nadeel van aan het werk gaan in de tuin is dat je er, in veel gevallen, al veel werk aan hebt om de spullen die je nodig hebt thuis te krijgen. Je moet een aanhanger of een busje huren om alle materialen te kunnen vervoeren. Dat is niet alleen heel veel gedoe, het kost je ook nog eens extra tijd. Bij Nobelhout hebben ze daarom een webshop waarin je precies dát kunt bestellen wat je nodig hebt en een thuisbrengservice voor alle materialen. Je hoeft alleen nog naar buiten om ermee te gaan klussen.

Meten is wel belangrijk

Het kan zomaar zijn dat je op de website van Nobelhout een mooi houten hekwerk hebt gezien. Een hekwerk dat precies lijkt te passen. Maar dat is niet voldoende. Je zult de boel echt even heel goed moeten opmeten en aan de hand van die maten je bestelling doen. Je wilt immers niet een stuk hek overhouden of juist een stuk te kort komen. Ook kan het zomaar zijn dat de afbeeldingen op de site kleiner of groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Hou dus de beschikbare afmetingen voor wat jij wilt bestellen erbij en check op de site in welke afmetingen een product kan worden geleverd.

Behandelen of niet?

Je kunt online kiezen of je onbehandeld hout wilt of juist behandeld hout. Behandeld hout is geïmpregneerd en zal daardoor langer bestand zijn tegen de weersomstandigheden. Je kunt het behandelde hout, als je dat wilt, evengoed nog een kleurtje geven met verf of met beits. Ook kan je het in de olie zetten. Hou er met verf of beits wel rekening mee dat dit een terugkerende klus zal worden. Je zult ieder jaar even alles na moeten lopen en herstellen waar nodig.

Geef een reactie