Op zondag 17 april 2022 is het weer zover: Pasen! Officieel is de lente op 20 maart al begonnen, maar voor veel mensen begint deze pas écht als het Pasen is. En dat mag gevierd worden! Dus is het wel zo leuk als je je medewerkers een cadeautje geeft. Je kunt paaseitjes versturen, maar ook kiezen voor grotere paasgeschenken. Denk dan, bijvoorbeeld, eens aan een paasontbijt. Hoe leuk is het om, samen met je collega's, rond Pasen te ontbijten? Om elkaar weer eens op een andere manier te zien dan via online meetings of vluchtig in het voorbijgaan? Je kunt, online, paasgeschenken vinden in allerlei prijsklassen. Er is er vast ook één bij die past bij jouw budget.

Paasgeschenken kun je zien als lentegeschenken

Pasen is natuurlijk een christelijk feest. In onze maatschappij zal het, ongetwijfeld, voorkomen dat je medewerkers van andere geloven of zonder geloof in dienst hebt. Je kunt de paasgeschenken dan ook zien als lentegeschenken. Zo doe je niemand te kort en zal iedereen blij zijn met de paasgeschenken die jij regelt. Maar je moet wel even doorpakken nu. Want Pasen 2022 is al bijna en je wilt wel leuke paasgeschenken uitdelen, toch?

Is een paasgeschenk niet een beetje overdreven?

Je medewerkers hebben het, net als jij en je bedrijf, zwaar gehad in de afgelopen twee jaar. Ze hebben hun stinkende best gedaan om toch alle deadlines en targets te halen en deze, in de meeste gevallen, ook gehaald. Deze inzet mag wel eens beloond worden! Door bij iedere gelegenheid een klein cadeautje te geven aan je medewerkers, zullen zij zich extra gewaardeerd voelen. Je kunt je medewerkers momenteel niet genoeg in het zonnetje zetten! Een paasgeschenk is daarom helemaal niet overdreven. Je medewerkers zullen deze blijk van waardering zeer op prijs stellen.

En als je dan toch op de site bent…

Kijk. Je bent nu misschien een beetje aan de late kant voor het bestellen van paasgeschenken. Het kan nog steeds hoor, er is geen man overboord, maar zorg nu dat je voor de Kerst lekker op tijd bent. Sterker nog: je kunt je nu alvast gaan oriënteren op de feestdagen aan het eind van dit jaar. Door nu alvast je bestellingen voor de Kerst en voor Sinterklaas te plaatsen, weet je zeker dat je dan mooi op tijd bent. Je hoeft niet bang te zijn dat je alles al direct geleverd krijgt. Er is altijd de mogelijkheid om een aflever- of verzenddatum af te spreken.

Geef een reactie